![](https://familia-valoglou.gr/wp-content/uploads/2024/01/ΑΛΕΥΡΙ-ΡΕΒΙΘΙΟΥ-300x300.png)
Αλεύρι
Το αλεύρι αποτελεί ένα βασικό συστατικό στην παρασκευή τροφίμων και γενικότερα στην ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. Προέρχεται από το άλεσμα δημητριακών όπως σιτάρι, σίκαλη, σίτο, καλαμπόκι και άλλα.
![](https://familia-valoglou.gr/wp-content/uploads/2023/12/Untitled-2-10.png)
Πλούσιο σε Πρωτεϊνες
![](https://familia-valoglou.gr/wp-content/uploads/2023/12/Untitled-2-06.png)
Χαμηλ. Γλυκ/ικός Δείκτης
![](https://familia-valoglou.gr/wp-content/uploads/2023/12/Untitled-2-03.png)
Πλούσιο σε Βιταμίνες
![](https://familia-valoglou.gr/wp-content/uploads/2023/12/01.png)
Χωρίς Γλουτένη
ΡΕΒΙΘΑΛΕΥΡΟ
![](https://familia-valoglou.gr/wp-content/uploads/2024/01/ΑΛΕΥΡΙ-ΡΕΒΙΘΙΟΥ.png)
ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ
![](https://familia-valoglou.gr/wp-content/uploads/2024/01/ΑΛΕΥΡΙ-ΡΥΖΙΟΥ.png)
ΦΑΚΗΣ
![](https://familia-valoglou.gr/wp-content/uploads/2024/01/ΑΛΕΥΡΙ-ΦΑΚΗΣ.png)
ΦΑΣΟΛΙΟΥ
![](https://familia-valoglou.gr/wp-content/uploads/2024/01/ΑΛΕΥΡΙ-ΦΑΣΟΛΙΟΥ.png)